На Херсонщині упродовж години поліцейські повернули власникові угнаний мопед

4 года назад 0

Злочин стався позавчора в с. Стара Збур'ївка Голопристанського району. Приблизно о 19:30 в районне відділення поліції зателефонував 32-річний чоловік та розповів, що невідомі зловмисники викрали його мопед. Вже через годину правоохоронці повернули мопед власнику. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заявник пояснив поліцейським, що мопед стояв під навісом на подвір’ї його будинку. Господар в цей час спав і не чув злодіїв. А коли вийшов поратись по господарству, виявів відсутність транспортного засобу.

Як розповів начальник Голопристанського відділення поліції Олександр Воропаєв, упродовж години оперативники встановили особи зловмисників. Ними виявились двоє 23-річних місцевих мешканців. Один чоловік вже має судимість за майнові злочини. На подвір’ї будинку одного з них поліцейські знайшли розібраний мопед. Затримані пояснили поліцейським, що викрали мопед для розібрання на запчастини з метою ремонту свого мопеду.

Нині транспортний засіб повернуто власнику. Проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Чоловікам може загрожувати до 5 років позбавлення волі.