На Херсонщині затримали розповсюджувача наркотиків

6 лет назад 0

Оперативники Новокаховського відділу поліції отримали інформацію, що місцевий житель збуває ацетильований опій наркозалежним жителям міста. Підозрюваним виявився 44-річний чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Як розповів т.в.о. заступника начальника Новокаховського відділу поліції Володимир Ілічко, поліцейські з’ясували, що наркозбувач обирав для збуту наркотиків тільки перевірених клієнтів. Для конспірації вибирав малолюдні місця, домовлявся заздалегідь та при особисто при зустрічі передавав наркотики. Зловмисника затримали під час чергової спроби збуту. В ході огляду у нього вилучили медичний шприц з ацетильованим опієм та гроші, отримані від продажу наркотичного засобу.

Також в будинку підозрюваного поліцейські провели санкціонований обшук. В одній із кімнат виявили та вилучили 16 мл ацетильованого опію, 10 г екстракційного опію, 15 мл ангідриду оцтової кислоти та 2 кг «канабісу». Усе вилучене та направлено на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

        Відділ комунікації поліції Херсонської області