На правобережжі Херсонщини поліція зафіксувала 13 воєнних злочинів російських окупантів проти мирного населення

7 месяцев назад 0

Російські воєнні злочинці не припиняють атакувати мирне населення Бериславського та Херсонського районів із мінометів, артилерії, танків, БпЛА та реактивних систем залпового вогню. Зафіксовано пошкодження цивільних об’єктів, молочної ферми та загибель великої рогатої худоби, російські атаки спричиняли пожежі.

Повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Окупанти здійснили артилерійський обстріл Кізомиса, снарядом пошкоджено житловий будинок та поранено 74-річну жінку.
У Новодмитрівці армія рф вчергове обстріляла молочну ферму, пошкоджено виробничі потужності, загинули свійські тварини.
Війська рф ведуть активні обстріли Херсона, від ворожих атак потерпають жителі всіх районів міста. В поліцію надійшли заяви від жителів прибережної частини Дніпровського району, Комишан, Антонівки та Зимівника про пошкоджені снарядами будинки. У Корабельному районі через обстріли пошкоджено виробничий корпус підприємства, а у Дніпровському районі – склади з продукцією.

На місцях влучань працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 365 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 13 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.