Над Херсонщиною сили протиповітряної оборони збили два російських ударних гелікоптери

1 год назад 0

В ніч з 4 на 5 листопада підрозділи протиповітряної оборони збили над Херсонщиною два російських ударних вертольоти Ка-52. Про це  командування Повітряних сил ЗСУ.

Також 4 листопада, близько 16.00 години, на південному напрямку протиповітряна оборона збила дві крилаті ракети "Калібр", а підрозділи зенітних ракетних військ та мобільні вогневі групи знищили одинадцять дронів-камікадзе "Shahed-136" та три БПЛА оперативно-тактичного рівня, йдеться в повідомленні.

Що відомо

  • 4 листопада, близько 16.00 години, сили оборони півдня збили дві російські крилаті ракети типу "Калібр". Одну над Херсонщиною, ще одну над Миколаївщиною.
  • За підтвердженими даними Генерального штабу ЗСУ, 18 російських військових загинуло, двоє отримали поранення внаслідок вогневого ураження адмінбудівлі у Голій Пристані.
  • Військові РФ масово підривають плавзасоби та судна, які розташовуються на причалах і пристанях Херсона. Чим створюють колосальну екологічну загрозу для Дніпра і приток.
  • 4 листопада прокурори спільно з працівниками поліції у селищі Високопілля Бериславського району на Херсонщині виявили три тіла цивільних осіб зі слідами насильницької смерті. Тіла направили на судово-медичну експертизу.