Наслідки вибухів у Новій Каховці

2 года назад 0

Сьогодні у Новій Каховці на Херсонщині пролунала серія вибухів. На сторінці Управління стратегічних комунікацій , .що є пряме влучання в черговий склад «гуманітарки» противника. Росіяни почали перевіряти місцевих громадян, шукаючи тих, хто надає інформацію про склади.

Утім, у соцмережах інформація суперечлива. Так, повідомляється, що зранку був «приліт» неподалік шлюзу, а опівдні – на територію колишнього прилабудівного заводу «Сокіл». Причому, деякі користувачі пишуть, що за 8-поверховим офісним центром (колишнім заводоуправлінням) упав фрагмент збитої ракети.

«Там було кілька «хлопків»,  – заперечує інший житель міста. –  Я стояв у черзі біля пошти на вул. Горького за пенсією і все чув. Бабусі від вибухів поприсідали, але черга не розбіглася. У будівлі до третього поверху значні пошкодження: вибиті двері і вікна, подекуди вивалені фрагменти стін. Від одного уламку ракети такого б не було» .

Нагадаємо, військовий експерт  Дмитро Снєгирьов  Нову Каховку стратегічним містом. « Якщо ми зможемо відвоювати Нову Каховку, це дозволить ЗСУ розвивати наступ не тільки на правому березі Херсонської області, а й виходити на адмінкордони з Автономною республікою Крим», — сказав він.