Неспокійна доба: херсонські рятувальники і спускалися в ями, і вилазили на горища

7 лет назад 0

Протягом минулої доби на Херсонщині рятувальникам довелося попрацювати і на пожежах, і на наданні допомоги і на профілактичних заходах.

Херсонські рятувальники вже розпочали роботу щодо попередження нещасних випадків на воді. Але й пожежі та нещасні випадки не дають їм відволіктися від проблем житлового сектору.

Так, о 14:20 вогнебрцям навіть довелося видиратится на горище — у с. Каїри Горностаївського району загорілося перекриття житлового будинку. Площа пожежі склала 80 кв.м., виникла загроза пощширення вогню на сусідні будівлі. Але пожежні-рятувальники впоралися й не допустили цього: о 14:50 вони локадізували осередок пожежі , а до 15:20 ліквідували вогонь повністю. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Того саме дня надвечір у селі Федорівка Білозерського району їх побратимам навпаки ловелося спускатися в яму. О 19:47 до диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Херсонській області надійшов виклик на надання допомоги. Йшлося про те , що на вулиці Молодіжній до ями завглибшки 2,5 метра впала жінка віком трохи за 50 років іі не може вибратися самотужки.
На місце прибули бійці  Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Спустившись до травмованої потерпілої, співробітники АРЗСП спільно з медичними працівниками зафіксували жінку на жорстких ношах та дістали й перенесли її до карети швидкої допомоги. В ГУДСНС області повідомляють: травмована перебуває в обласній клінічній лікарні.

за інф. ГУДСНС області