Нетверезий херсонець удруге керував напідпитку та надав патрульним чуже водійське посвідчення

4 года назад 0

Учора близько 11-ї ранку небайдужі громадяни повідомили патрульним про те, що селищем Зимівник їздить автомобіль Daewoo Lanos. Транспортний засіб підозріло маневрував, ніби за кермо перебував водій у стані сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Інспектори обстежили територію та побачили на вулиці Тепличній указаний автомобіль. У громадянина, який перебував за кермом, охоронці порядку дійсно помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той розповів, що пив напередодні горілку, однак проходити у визначеному законом порядку огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або в медичному закладі відмовився.

Чоловік надав для перевірки водійське посвідчення, яке викликало в патрульних сумніви. З’ясувалось, що це документ товариша зазначено водія. Його ж посвідчення вилучене, адже чоловік позбавлений права керування рішенням суду – він уже не вперше сідав за кермо напідпитку.

Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу щодо ситуації з водійським. Самі ж склали на 35-річного херсонця протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) КУпАП.

Автомобіль порушника поліцейські евакуювали на арештмайданчик.