Нетверезий водій випив пива до проходження огляду, однак відповідальності не уникнув

5 лет назад 0

На вулиці Івана Богуна позавчора близько 2-ї години ночі патрульні помітили автомобіль Huyndai Sonata, який стояв на зупинці громадського транспорту. Водій побачив, що до нього наближаються поліцейські й поїхав із місця. Інспектори вирішили його зупинити. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

У салоні транспортного засобу перебували двоє чоловіків. У обох охоронці порядку помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

Під час спілкування водій відкрив непочату пляшку пива. Патрульні попередили його про відповідальність за вживання алкоголю до проведення огляду, однак громадянин проігнорував слова інспекторів випив спиртне. Потім він відмовився пройти огляд у визначеному законом порядку.

Також поліцейські встановили, що чоловік за кермом позбавлений права керування рішенням суду в лютому минулого року на 12 місяців. Він уже не вперше керував у стані сп’яніння.

На 28-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч.4 ст. 130 (Вживання алкоголю до проходження огляду) КУпАП.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

А протягом минулого тижня інспектори загалом задокументували 16 випадків керування в нетверезому стані.