Нетверезий водій-утікач отримав від патрульних 3 адмінматеріали

4 года назад 0

Автомобіль порушника інспектори евакуювали на арештмайданчик.

На вулиці Покришева, вчора, 12 грудня, близько 2-ї години ночі патрульні помітили автомобіль Opel Astra, який рухався із порушенням правил дорожнього руху. Інспектори вирішили його зупинити.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Однак водій з поліцейськими не погодився. Він пришвидшився й спробував уникнути спілкування з охоронцями порядку.

Патрульні розпочали переслідування, подаючи при цьому команди про зупинку за допомогою світлозвукової сигналізації та гучномовця. Після нетривалих перегонів утікача заблокували.

У чоловіка за кермом патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Результат перевірки – 1,57 проміле, що майже в 8 разів перевищує допустиму норму (0,20 проміле).

Після проведення огляду громадянин почав поводитись агресивно. Він чіплявся до інспекторів та свідків. Охоронці порядку затримали його та доправили до Херсонського відділу поліції для припинення правопорушення та складання адмінматеріалів.

Там патрульні склали на 25-річного херсонця протоколи за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) і винесли на нього постанову за ст. 122 (Порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині) КУпАП.