Обстріл рф середмістя Херсона: снаряд влучив в багатоквартирний будинок, є постраждалі

6 месяцев назад 0

У Херсоні у суботу, 11 жовтня, внаслідок влучання ворожого снаряду в багатоквартирний будинок постраждали дві жінки. Одну із них госпіталізували у стані середньої тяжкості. Про це  повідомляє із посиланням на Херсонську ОВА та очільника МВА Романа Мрочко.

“До однієї з херсонських лікарень наразі ушпиталено 30-річну жінку. Її стан оцінюється як середньої тяжкості. Менше години тому вона отримала поранення внаслідок обстрілу середмістя Херсона з боку російських окупаційних військ”,  — написав Мрочко у Telegram.

Крім того, за його словами, внаслідок обстрілів тримала поранення ще одна жінка. Після обстеження і надання медичної допомоги її відправили на амбулаторне лікування.

В Херсонскій ОВА повідомили, що поранення голови, шиї та ніг середнього ступеня тяжкості отримала 29-річна жінка. Її шпиталізували до лікарні.

У 53-річної херсонки – контузія та травма ноги. Вона подальше лікування проходитиме амбулаторно.

Як повідомлялося раніше, російські війська масовано обстріляли середмістя Херсона в річницю деокупації. Спочатку про постраждалих не повідомлялось. Пошкоджено низку багатоквартирних та приватних будинків, господарчих споруд, автівки.