Окупанти встановили бонові загородження біля Керченського мосту для захисту від атак морських дронів

9 месяцев назад 0

Російські окупанти встановили спеціальні протидиверсійні бонові загородження біля Керченського мосту для захисту від атак українських морських дронів. У перспективі їх планують розмістити по всій протяжності конструкцій мосту.

Про це  російський Telegram-канал Mash.

«Кримський міст додатково огороджений спеціальними протидиверсійними боновими загородженнями – на випадок нових спроб Києва вчинити теракт. За нашою інформацією, у перспективі конструкції захищатимуть міст від атак на всій його протяжності. Такі загородження призначені для захисту від надводних та підводних дронів, якими останнім часом все активніше користується Україна. Це як поставлена НАТО техніка, так і перероблені під дрони-камікадзе гідроцикли»,  – йдеться у публікації.

Telegram-канал також опублікував фотографію бонових загорож, встановлених біля Керченського мосту.

Як повідомлялося, вночі 17 липня 2023 року сталася атака на Керченський міст за допомогою морських дронів, внаслідок якої обрушився один із прольотів автомобільної частини мосту. СБУ пообіцяла розкрити деталі атаки на Керченський міст після перемоги України у війні проти РФ.

18 липня рух Керченським мостом для автомобілів було відкрито правою смугою в напрямку Тамань-Керч за реверсивною схемою.
Російський уряд продовжив терміни відновлення Керченського мосту до 31 грудня 2023 року.