Окупанти завдали удару по багатоповерхівці в Каховці

4 недели назад 0

4 квітня російські військові поцілили в багатоповерхівку в центрі окупованої Каховки на Херсонщині. Снаряд не розірвався, біля під'їзду встановлена охорона.

Про це Каховська міська військова адміністрація.

Що відомо? Вже другий тиждень не припиняються обстріли окупантами міської інфраструктури Каховки, йдеться в повідомленні. Руйнуються будівлі мирних мешканців, є поранені та загиблі.
Щойно ворожим снарядом пошкоджено багатоповерхівку в центрі міста. Зруйновано дах та кілька квартир. Снаряд не розірвався, до під'їзду встановлено варту.
На щастя обійшлося без жертв. У цьому будинку вже було влучення минулого року. Також було зруйновано кілька квартир. Що було раніше? З 21 березня в тимчасово окупованій Каховці повністю відсутня електроенергія, газ і майже відсутній зв’язок. Місцеві пенсіонери намагалися дізнатися, коли все це зможуть відновити і звернулися до призначеного росіянами голови окупаційної адміністрації міста  Павла Філіпчука . Однак він їх слухати не захотів і прогнав, сказавши їм йти на три букви.

У місцевих чатах можна зустріти безліч повідомлень про те, що окупанти роблять усе можливе, аби примусити всіх людей виїхати. Про відновлення пошкоджених трансформаторів і знищеного газорозподільчого пункту поки ж взагалі не йдеться.