Перевізника на острів біля Голої Пристані знайшли мертвим

3 года назад 0

Мешканці острову Білогрудів, що на річці Конка, втратили перевізника, котрий човном переправляв їх до сусіднього міста Гола Пристань. Зранку на переправу прийшов напарник 57-річного чоловіка. І не знайшов, у кого приймати зміну. Далі-більше: човен, який використовувався для перевозу, не був прив’язаний до причалу. А плавав біля берега. Причому в ньому були особисті речі, а от сам човняр пропав.

Про зникнення людини повідомили місцеве відділення Національної поліції у Голій Пристані. Там за статтею 114 КК України (умисне убивство) почали кримінальне провадження. Але вже наступного дня доля зниклого чоловіка з’ясувалася. Спортсмени, котрі каталися на байдарках, виявили у комишах тіло невідомого чоловіка. Ним і виявився зниклий перевізник. На його тілі під час огляду не помітили ніяких слідів насильницької смерті.

Можливо, у спеку він вирішив скупатися в річці, й трохи охолодитися, але від перепаду температур повітря й води, як це нерідко буває, стався збій серцевого ритму. Через що перевізник з Білогрудова захлинувся й потонув. Втім, його тіло відправили на судово-медичну експертизу. Вона повинна точно (й остаточно) встановити причину загибелі людини.