П’яний херсонець прийшов в храм з пістолетом

7 лет назад 0

10 квітня черговому по Херсонському факультету Одеського державного університету внутрішніх справ повідомили, що в церкві Святителя Інокентія Херсонського, яка розташована поруч з будівлею навчального закладу, знаходиться озброєна людина.

Черговий терміново повідомив про отриману інформацію в Херсонський відділ поліції, а сам разом з відповідальним по факультету і патрульним нарядом з числа курсантів попрямували до церкви. У каплиці правоохоронці побачили чоловіка, який знаходився в нетверезому стані і заважав присутнім громадянам. В руці дебошира знаходився предмет, зовні схожий на пістолет. Правоохоронці затримали громадянина, вилучили зброю і вивели на вулицю.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що затриманим є 33-річний житель Херсона. Вилучені у нього предмет і 6 патронів спрямовані на дослідження в Херсонський НДЕКЦ МВС України. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Проводиться перевірка.