Під час нічного обстрілу Нововоронцовки на Херсонщині загинула діячка культури

2 года назад 0

k 5 липня вранці стало відомо, що внаслідок обстрілу військами РФ у власній оселі загинула Людмила Ліновська. Жінка працювала у відділі культури колишнього Нововоронцовського району, останніми роками – об’єднаної громади.

Про це  на сторінці Нововоронцовської територіальної громади у Facebook.

У повідомленні йдеться про те, що Людмила Миколаївна та її родина не хотіли залишати домівку. Вона допомагала літнім жителям Нововоронцовки у волонтерському центрі.

"Ми всі приголомшені цією втратою. Людмила Миколаївна заснувала вокальні колективи, хор, була справжнім лідером, "двигуном" та мозковим центром усіх закладів культури колишнього Нововоронцовського району. На жаль, Людмила Миколаївна вже більше ніколи нам не заспіває зі сцени прекрасних пісень про Україну, яку безмежно любила і пишалася тим, що вона українка" , — йдеться у повідомленні. Що відомо:

  • За оперативною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 4 серпня, на Південнобузькому напрямку війська РФ здійснювали обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах Миколаєва, Прибузького та ще 25 населених пунктів.