Подробиці розбійного нападу в Генічеському районі на директора «Сафарі-парку»

7 лет назад 0

Як вже відомо, жертвою чергового розбійного нападу у Херсонській області став директор популярного зоопарку "Сафарі-парк" на Арабатській стрілці Олексій Гетта.

Як виявилося, серед ночі злочинці через вікно, відкрите на провітрювання, забралися в його будинок, що знаходиться в селі Щасливцеве на тій же Арабатці, — повідомляють Херсонці.

Господар котеджу (його дружина в той день поїхала відвідати рідню) прокинувся вже під дулами пістолета і обріза, які на нього наставили двоє грабіжників у масках.

Олексія Гетта зв'язали скотчем, і забрали з його будинку 15 тисяч доларів (очевидно, це була конвертована виручка від літньої продажу квитків в сафарі-парк, що призначалася на витрати на його утримання в період міжсезоння), а також золоті прикраси.

Більше ніяких помітних речей зловмисники не взяли — тільки перед відходом розбили мобільний телефон потерпілого. Вони не метушилися, що не робили ніяких зайвих рухів, і не проявляли особливої жорстокості.

«Злочинці діяли досить професійно», — підтвердив начальник Генічеського відділення Національної поліції, полковник Андрій Лещенко.

За фактом розбійного нападу, скоєного групою осіб, вже відкрито кримінальне провадження (за ч.3 ст.187 КК України (розбій). Йде пошук підозрюваних.