Поліцейські Херсонщини у скорботі з приводу річниці смерті колеги – Сергія Макарова

5 месяцев назад 0

07 грудня 2022 року під час виконання службових обов’язків на території Херсонського району зведений загін поліцейських потрапив у ворожу мінну пастку. Тоді тяжкі поранення отримав і співробітник поліції Херсонщини Сергій Макаров. За 11 днів правоохоронець помер у лікарні. Колектив поліції Херсонщини висловлює щирі співчуття рідним колеги та схиляє голови в скорботі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

07 грудня минулого року заступник начальника з превентивної діяльності відділення поліції №2 Скадовського районного відділу поліції Сергій Макаров у складі зведеного загону проводив стабілізаційні заходи на деокупованій території Дар’ївської громади. Напередодні поліцейські від місцевих жителів отримали інформацію про залишений ворогом схрон боєприпасів. Тож група поліцейських виїхала за вказаними координатами для розмінування території.

Нажаль правоохоронці потрапили в мінну пастку. Залишений військовими рф каскад боєприпасів почав детонувати. На місці трагедії одразу загинули 4 правоохоронця з Черкаської області. Ще кілька поліцейських були тяжко поранені. Серед них був і Сергій Макаров. Він отримав чисельні осколкові поранення. Лікарі боролися за його життя 11 днів. Однак, нажаль, організм майора поліції не витримав отриманих травм і 18 грудня серце поліцейського зупинилося.

Макарову Сергію Сергійовичу було 34 роки. Колеги згадують його як відповідального, відданого справі поліцейського. Також він був не тільки хорошим працівником, а й гарним сім’янином.

Колектив поліції Херсонщини співчуває рідним та близьким свого колеги, схиляє голови в скорботі та завжди пам’ятатиме про його подвиг.