Поліцейські затримали підозрюваного, який за допомогою сканера сигналізації здійснював крадіжки

5 лет назад 0

Вчора у Херсоні поблизу торгівельного центру з автомобіля невідомий вкрав ноутбук та спецтехніку. Суму збитків потерпілий оцінив у понад мільйон гривень. Зловмисник скористався сканером зчитування сигналізації.

Сьогодні оперативники Дніпровського відділення поліції за сприяння управління карного розшуку затримали підозрюваного, який пересувався в автомобілі. Чоловік виявився раніше судимим за умисне вбивство.  

Як повідомив начальник Дніпровського відділення поліції Іван Пастух, поліцейські вилучили у затриманого спеціальний електронний пристрій для сканування сигналізації. Під процесуальним керівництвом прокуратури чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії. Підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.   

Відкрите кримінальне провадження за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Херсонської області