Поліція фіксує чергові злочини окупантів проти мирного населення правобережжя Херсонщини

6 месяцев назад 0

Російські війська вкотре обстріляли з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА населені пункти Бериславського та Херсонського районів.

Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області.

Під авіаційними ударами ворога перебували Токарівка та Тягинка. У Токарівці вибухами керованих бомб пошкоджено магазин, 15 приватних будинків та об’єкт інфраструктури. У Тягинці авіаударами пошкоджено ангар, продуктовий магазин та 2 будинки. 

Також під авіаційною атакою росіян перебували Ольгівка, Львове, Придніпровське, Микільське та Іванівка.

Вночі з реактивних систем залпового вогню противник обстріляв Станіслав. Снарядами пошкоджено 29 житлових будинків на 11 вулицях.

російські війська піддали масованому обстрілу Херсон, вибухи лунали цілодобово. Окупанти намагалися знищити інфраструктурні об’єкти, цілили по території порту, заводу, набережній, мирним житловим кварталам Корабельного та Дніпровського районів. Зафіксовано пошкодження житлових будинків. На місцях подій працювали поліцейські та рятувальники, проводили обстеження постраждалих територій, зʼясовували деталі, документували та усували наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 195 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 6 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.