Поліція фіксує наслідки чергових ворожих атак на Херсонщину: пошкоджено 36 об’єктів цивільної та критичної інфраструктури, поранено 4-х людей

6 месяцев назад 0

Упродовж минулої доби армія країни-терористки здійснила понад 90 обстрілів населених пунктів Херсонського та Бериславського районів.

По житлових кварталах окупанти наносили удари з РСЗВ, артилерії, мінометів, танків, авіації та БПЛА. Через російську агресію 4 людини отримали поранення, пошкоджено 27 приватних і 1 багатоповерховий будинок, газові труби та лінії електропередач, електрощитові та електричні кабелі, автомобіль.  

Під атакою противника перебували Херсон, Зеленівка, Антонівка, Садове, Придніпровське, Широка Балка, Дніпровське, Берислав, Новокаїри, Золота Балка, Зміївка, Михайлівка та Гаврилівка.

Поліцейські зафіксували підступний обстріл Михайлівки: ворог застосував снаряди, начинені величезною кількістю шрапнелі, яка «прошиває» навіть метал та бетон.

У Золотій Балці окупанти атакували з дрона телекомунікаційне обладнання.

Внаслідок ворожого артилерійського обстрілу Дніпровського отримала поранення 68-річна жінка.

З артилерії ворог обстріляв центр Херсона, снарядами пошкоджено багатоповерховий будинок та поранені троє чоловіків віком 72, 62 та 60 років, які перебували на вулиці. У всіх потерпілих мінно-вибухові травми, вогнепальні та уламкові поранення різних частин тіла.

Вночі військові рф здійснили обстріл із РСЗВ Корабельного району, снарядами пошкоджено щонайменше 13 будинків, газові труби та лінію електропередач.

На місцях подій працювали поліція, рятувальники та медики, які надавали допомогу постраждалим, фіксували наслідки атак.

За минулу добу поліція відреагувала на 326 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 13 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.