Поліція Херсонщини наголошує: дотримання Правил дорожнього руху – запорука життя

4 года назад 0

Вчора, 3 червня, на території Херсонщини поліція зареєструвала ряд дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Учасниками ДТП стали різновікові верстви населення – від 8 до 71 року. Поліція закликає громадян неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Адже від цього залежить збереження життя та здоров’я.

Так, в Херсоні близько дев’ятої ранку в районі перехрестя вулиць Зала Егерсег та Університетська 32-річний водій автомобіля «ВАЗ-21011» здійснив наїзд на 16-річного хлопця, який перекочував мопед по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті неповнолітній отримав забої тіла та перелом пальця.

Об 11:30 в Чаплинському районі 33-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108», на відстані близько 100 метрів до районного центру не впорався з керуванням та здійснив з’їзд у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Внаслідок ДТП водій без свідомості був доставлений в реанімацію районної лікарні, де наразі перебуває в тяжкому стані. Легкі тілесні ушкодження також отримав й 29-річний пасажир автівки. З його слів, до поїздки на автомобілі він та водій разом вживали спиртні напої.

А через три години в Новій Каховці 16-річний велосипедист, рухаючись по тротуару, здійснив наїзд на 71-річну жінку, яка йшла йому на зустріч. Внаслідок пригоди старенька пішохід з переломом плечової кістки потрапила в травматологічне відділення міської лікарні.

І вже ввечері, близько 20:00, в с. Бабенківка Перша Каланчацького району 23-річний мопедист боковою частиною руля зачепив 8-річну дівчинку, яка під час гри вибігла на середину дороги. В результаті малолітня впала на асфальт і отримала подряпини руки та колін.

Поліція Херсонщини звертається до громадян з вимогою неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та подбати про свою безпеку під час дорожнього процесу. Окреме прохання до батьків, у зв’язку із початком довготривалих літніх канікул провести бесіди з дітьми та нагадати їм елементарні правила дорожньої безпеки. Пам’ятайте: дотримання Правил дорожнього руху – запорука життя та здоров’я!

Відділ комунікації поліції Херсонської області