Поліція Херсонської області повідомила про останні злочини та події

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 651 заява і повідомлення, серед яких 87 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 113 адміністративних протоколів, з них 16 – за керування в нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в Дніпровське відділення поліції звернулась 45-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що 28 квітня невідомі злодії з її квартири викрали пральну машинку, холодильник та мікрохвильову піч. За данним фактом проводиться перевірка.

— в Білозерське відділення поліції звернувся представник одного з сільгосппідприємств. Він розповів, що в період часу з лютого по травень невідомі зловмисники здійснили крадіжку комплектуючих з поливальної машини "Фрегат", яка знаходилася в полі біля с. Правдине. Проводиться перевірка.

— в чергову частину Бериславського відділу поліції зателефонував житель с. Веселе. Чоловік розповів, що вночі невідомі крадії зламали дверцята в автомобілі заявника «Волга» та вчинили крадіжку особистих речей. Проводиться перевірка.