Поліція Херсонської області повідомила про події та злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 462 заяви і повідомлення, серед яких 111 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої три людини загинули, одна людина отримала травму. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 99 адміністративних протоколів, із них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Херсонський відділ поліції звернувся 22-річний чоловік. Він повідомив, що знайшов оголошення на сайті з продажу деталей на авто та вирішив зробити замовлення. Продавець поставив умову — внести завдаток в сумі тисячі гривень. Після оплати продавець перестав відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка.

У Корабельне відділення поліції звернувся 32-річний чоловік. Він розповів, що невідомий зловмисник проник в його квартиру та викрав дві тисячі євро, золоті вироби, планшет та 3 мобільні телефони. За даним фактом проводиться перевірка.

У Дніпровське відділення поліції звернулась 20-річна дівчина. Вона розповіла, що невідомий викрав її гаманець, коли вона перебувала у маршрутному таксі. За даним фактом проводиться перевірка.