Поліція ретельно перевіряє інформацію у справі нападу на Гандзюк, що надходить від громадян

6 лет назад 0

Крім того, поліцейські перевіряють нові деталі, які стають відомими в ході слідства, зокрема – щодо знаряддя нападу. 

Про це йшлося у середу, 8 серпня, під час робочої наради у Херсоні під головуванням першого заступника Голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна. Він заслухав результати ходу проведення слідчих дій резонансного злочину.

За словами В’ячеслава Аброськіна, над розкриттям та розслідуванням злочину працює спеціально створена група з числа досвідчених працівників Головного слідчого управління Нацполіції, оперативників Департаменту стратегічних розслідувань, кращих слідчих та оперативників обласного главку поліції Херсонщини.

В ході розслідування слідчі призначили низку необхідних експертних досліджень. Відтак експерти встановили, що щільність кислоти, виявленої на одязі чиновниці Херсонської міськради, вдвічі більша за речовину, що використовується в автомобільних акумуляторних батареях.

Водночас правоохоронці перевіряють інформацію, що почала надходити до поліції після звернення із закликом до громадян і ЗМІ – посприяти у встановленні особи чоловіка, ймовірно причетного до нападу на Катерину Гандзюк.

«Також наразі ми ретельно перевіряємо інформацію у справі нападу на чиновницю, яка надходить від громадян. Ми уточнюємо найменші деталі та аналізуємо їх», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Департамент комунікації Національної поліції України