Поліція встановлює обставини отримання тілесних ушкоджень депутатом однієї з районних рад

4 года назад 0

Вчора вночі в чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся 38-річний місцевий мешканець – депутат районної ради від однієї з політичних партій.

Чоловік повідомив, що його знайомий спричинив заявникові тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом поліція з’ясовує всі обставини.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник районного відділення поліції Вадим Ковальчук, за словами депутата, 4 березня близько 22:30 він знаходився в своєму автомобілі біля магазину «АТБ» на мікрорайоні «Житлоселище». Водійське скло було опущено. В цей час до транспортного засобу підійшов нетверезий 38-річний чоловік, який свого часу навчався із заявником в одному навчальному закладі. Знайомий здавна відносився до депутата із неприязню. На цьому грунті між чоловіками виникла сварка, в ході якої заявник через відчинене вікно транспортного засобу отримав удар ногою в голову.

За даним фактом Олешківським відділенням поліції проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Підозрюваний розповів поліцейським, що дійсно того вечора спілкувався з депутатом. Однак чоловік заперечує, що завдав тілесних ушкоджень потерпілому.