Поліція встановлює обставини смертельної ДТП в Олешківському районі

6 лет назад 0

Сьогодні близько 14.00 в Олешківському районі біля с. Солонці сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Поліцейським стало відомо, що на автодорозі зіткнулись два автомобіля «Тoyota» та «Газель».

За словами заступника начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Євгена Шаталова, попередньо встановлено, що 64-річний водій автомобіля «Toyоta» виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з вантажним мікроавтобусом «Газель», під керуванням 39-річного чоловіка. В результаті ДТП водій та два пасажири автомобіля «Toyоta» від отриманих травм загинули на місці ДТП. Водій автомобіля «Газель» доставлений в реанімаційне відділення Голопристанської лікарні.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводяться першочергові слідчі дії.

З метою об’єктивного та неупередженого розслідування факту ДТП прохання свідків та очевидців пригоди звернутися до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Херсонської області