Поліція зафіксувала 13 воєнних злочинів російських окупантів на правобережжі Херсонщини

5 месяцев назад 0

Hосійські війська продовжують вбивати та калічити мирне населення правобережжя Херсонської області, знищувати його цивільну інфраструктуру. Населені пункти Бериславського та Херсонського районів ворог обстріляв з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Армія країни-терористки застосовувала комбіновані обстріли житлових кварталів Придніпровського, гатила з артилерії по Антонівці, Понятівці, Бериславу, Тягинці.

Під інтенсивним артилерійським обстрілом з боку противника перебував Дніпровський район Херсона. Пошкоджено складське приміщення підприємства, на території якого російські снаряди вбили 44-річного охоронця.

У прибережній частині обласного центру росіяни обстріляли територію порту, парк та гаражний кооператив. Пошкоджені квартири в центрі міста та мікрорайоні «Корабел».

Правоохоронці задокументували кожен факт російської агресії проти мирного населення.

За минулу добу поліція відкрила 255 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 13 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.