Поліція зафіксувала 31 воєнний злочин армії рф проти мирного населення Херсонщини

5 месяцев назад 0

Російська армія вкотре масовано обстріляла деокуповану Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, авіації, артилерії, мінометів та БпЛА. Ворожі атаки призвели до людських жертв та великої кількості руйнувань житлового сектору.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Під артилерійським вогнем противника перебувало Інженерне. Через ворожі снаряди вибухові травми та уламкові поранення отримали троє чоловіків віком 46, 51 та 61 рік. На час атаки потерпілі перебували на вулиці, де проводили ремонтні роботи.

Внаслідок артилерійського обстрілу Антонівки пошкоджено 2 приватні будинки та загинув 64-річний чоловік.

Сильних обстрілів із різного виду озброєння зазнав Херсон.

Вранці військові рф здійснили артилерійський обстріл Корабельного району. Вибухову травму та рану голови отримала 57-річна жінка. Також значно пошкоджено дитячий садочок, у будівлі пошкоджено фасад та повибивало вікна.

У Дніпровському районі в результаті обстрілу пошкоджено притулок для собак.

Вночі ворог наніс удар двома ракетами С-300 по житловому кварталу густонаселеного мікрорайону. Потужні вибухи відчули жителі всього міста. На місці події працювали всі екстрені служби. Внаслідок атаки постраждали 2 багатоповерхові будинки, центр видачі гуманітарної допомоги населенню, виникли пожежі.

За минулу добу поліція відреагувала на 351 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 31 кримінальне провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.