Поліція затримала чоловіка, який виготовляв психотропні речовини в Каховці

6 лет назад 0

В ході операції «Мак» фахівцям карного розшуку Каховського відділення поліції надійшло повідомлення про невідомого громадянина, який зняв будинок на краю населеного пункту.

Як інформує прес-служба обласного управління МВС, 47-річний чоловік облаштував лабораторію, де виготовляв психотропні речовини. З'ясувалося, що правопорушником виявився громадянин з Дніпра, який раніше вже мав проблеми з законом. Під час обшуку у нього виявили обладнання для лабораторії, а також хімічні речовини, з яких виготовляють такі психотропні речовини як: «Альфа-піролідин-валерофенон» ( «сіль»).

Як розповів затриманий, в Каховку він прибув для налагодження виробництва і продажу наркотичних препаратів. Через Інтернет він замовив все, що потрібно для виготовлення «солі». Крім того, на одному з сайтів чоловік навіть знайшов оптових покупців.

Все вилучене співробітники правоохоронних органів відправили на експертизу.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 311 Кримінального Кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів».