Поліція затримала підозрюваного у крадіжці грошей з благодійної скриньки

5 лет назад 0

В смт Любимівка Каховського району в магазині сталася крадіжка грошей з благодійної скриньки. Зловмисник забрав приблизно 300 гривень. Жителі селища жертвували ці кошти на лікування хворої дитини.

Оперативники Каховського відділу поліції упродовж доби встановили особу злодія та вилучили у нього викрадені гроші. Затримали чоловіка на березі річки у хащах, де він переховувався.

Затриманим виявився 28-річний місцевий житель, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Також стало відомо, що цей чоловік кілька днів дому пограбував дівчину-офіціантку, яка вночі поверталася з роботи. Раніше судимий відібрав у неї мобільний телефон.  

Як повідомив заступник начальника Каховського ВП Євген Проценко, наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Чоловіку може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області