Посол Литви відзначив державно-приватне партнерство на Херсонщині

7 лет назад 0

1 вересня, під час зустрічі у Херсонській обласній державній адміністрації, присвяченій підбиттю підсумків ІV Балтійсько-Чорноморського форуму, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс вручив подяку голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву.

Марюс Януконіс зазначив, що це перший візит спікера Сейму Литви в Україну, який складається не лише з офіційних зустрічей у Києві, а й з відвідування окремого регіону — Херсонщини. Він також додав, що Херсонська облоасть була обрана не випадково: «Ми бачимо тут насправді правильний підхід в управлінні, який я би назвав державно-приватним партнерством. Ми бачимо умови, які дозволяють нам говорити про реалізацію конкретних проектів і потенціал Херсонської області, результати стосунків між південною областю і Литвою».

Також Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс вручив подяки від посольства найактивнішим депутатам: лідеру фракції БПП у Херсонській області, депутату Херсонської обласної ради Марині Чернишовій та депутату Херсонської обласної ради Олегу Довбишу. Подяку отримали і Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко та громадська діячка Наталія Бімбірайте.

Наприкінці Марюс Януконіс подякував за ініціативу проведення таких форумів: «Я думаю, що це одна з найкращих ініціатив, яка народилась в Україні. Вона важлива не тільки для України, а й для всіх країн Балтійського та Чорного моря. Дуже радий, що результатом нашої співпраці є конкретні проекти».

Автор: Гуськова Елеонора