Правоохоронці Херсонщини оголосили підозру жінці за замах на вбивство співмешканця

4 года назад 0

Злочин стався в квартирі у місті Нова Каховка. У результаті словесного конфлікту правопорушниця нанесла чоловіку ножове поранення у груди. Підозрюваній загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Близько дванадцятої години ночі до Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у сусідній квартирі чоловік отримав ножове поранення. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група та лікарі.

Поліцейські з’ясували, що 39-річний потерпілий разом зі своєю співмешканкою розпивав спиртні напої. Під час застілля між ними спалахнула сварка, у ході якого жінка схопила ніж та вдарила чоловіка у груди. Його негайно доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Правопорушницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 60-річна мешканка Нової Каховки.

За даним фактом слідчим відділом Новокаховського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Речові докази з місця події вилучені. Проводяться всі необхідні експертизи. Жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину. До суду подано клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.