Правоохоронці Херсонщини повідомили про злочини, які трапилися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 627 звернень, серед яких 83 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 95 адміністративних протоколів, з них 10 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Херсонський відділ поліції звернулась 31-річна жителька Суворовського району. Жінка розповіла, що в її квартиру шляхом підбору ключів до замків вхідної двері проникли невідомі злодії та викрали 8000 доларів США, 500 Євро та ювелірні вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції зателефонував 54-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідомі зловмисники проникли в гараж заявника, пошкодили вікно в а/м "Мерседес" та викрали з салону 10000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.