Прямо зараз евакуюють до Києва, – Прокудін про стан 3-річної дівчинки, пораненої у Херсоні

5 месяцев назад 0

19 листопада зранку росіяни обстріляли Херсон з артилерії. Під ворожим вогнем опинилася 3-річна дівчинка, яка гуляла на вулиці разом зі своєю бабусею.

Малеча зазнала важких ушкоджень. Про стан постраждалої дівчинки врозповів голова Херсонської ОДА Олександр Прокудін, передає  

Дитину доправили до столиці За словами Прокудіна, дитина досі перебуває у важкому стані. Сьогодні цілий день її евакуювали у спецтранспорті до столичної лікарні.
Дитина перебуває у важкому стані. У неї вибухова травма голови. Вибухове поранення шиї та грудної клітини. Загальна контузія легень. Закрита черепно-мозкова травма.

Наші лікарі зробили все можливе, щоб зберегти її життя. Подальше лікування та реабілітацію дівчинка буде проходити в Києві,
– розповів глава ОДА.

Нагадаємо, 19 листопада окупанти масовано обстріляли Херсон з важкої артилерії. Пізніше місцева влада повідомила, що поранень зазнали 5 людей, серед них – 3-річна дитина. Вона саме гралася на дворі зі своєю 55-річною бабусею, коли ворог накрив місто вогнем. Бабусю дівчинки також госпіталізували.

Ще ушкоджень зазнали 59-річний чоловік та двоє жінок 47 і 69 років.

Окупанти обстріляли автостоянку у Херсоні 20 листопада загарбники знову здійснили злочин проти цивільного населення Херсона, вранці обстрілявши автостоянку приватного транспортного підприємства. Уна​слідок ворожої атаки загинули двоє водіїв.​

Поранень зазнали дві жінки. Одна з них на момент удару перебувала у квартирі. Її госпіталізували з контузією та травмою спини. Пошкоджено автомобілі, а також житловий будинок.