Репресії в окупації: росіяни затримали мешканця Каховки за участь в «екстремістській організації»

4 месяца назад 0

Російські окупанти продовжують проводити репресії та незаконні затримання серед мешканців окупованої частини Херсонщини. Так, вони затримали каховчанина за нібито участь в «екстремістській організації».

Про це  довідався з окупаційних ресурсів. 

Згідно з матеріалами окупаційної кримінальної справи, мешканець  Каховки брав участь в організації «Правий сектор», яка визнана в Росії «екстремістською організацією». Окупанти звинувачують чоловіка в тому, що він нібито з червня 2014 року по травень 2015 року проходив навчання для підготовки до участі у бойових діях проти російської армії.

«Також «зловмисник» через виїзд на мітинги до міст Херсонської області здійснював публічні заклики до вступу до забороненої організації, надавав допомогу у блокуванні проїзду транспортних засобів, які надавали товари народного споживання для мешканців Республіки Крим» , — повідомили в окупаційному відомстві.
Росіяни звинувачують каховчанина в тому, що він, проживаючи на окупованій території, продовжував бути членом «екстремістської організації» та не вийшов з неї.