Росіяни несподівано швидко відновили електропостачання на окупованій частині Херсонщини після негоди

5 месяцев назад 0

Окупанти зуміли здивувати всіх

Ще станом на 20 листопада 2023 року майже півсотні населених пунктів на окупованих територіях Херсонщини були знеструмлені внаслідок негоди та інших причин. Навіть офіційна влада області не надто вірила, що проблема вирішиться швидко.

Однак, як стало відомо журналістам  з джерел, підконтрольних окупантам, все сталося геть навпаки. Якщо вірити інформації голови «уряду» окупованих територій  Андрєя Алєксєєнка , ще до опівдня 21 листопада всі аварійні ситуації було усунено.

Правда, підтвердження чи спростування від легітимно обраних та призначених посадовців Херсонської області з цього приводу поки немає.

Цікаво, що спонукало окупантів настільки оперативно відреагувати на критичну ситуацію. Бо, наприклад, 15-кілометрова зона на лівому березі Дніпра лишилася на увесь опалювальний сезон без тепла: окупаційна адміністрація пояснила це можливими обстрілами інфраструктури з боку ЗСУ. А роботи з ремонту об'єктів водогону у Новій Каховці розпочалися лише зараз, а не раніше, за значно кращих кліматичних умов.