Росіяни обстріляли транспортне підприємство в Херсоні — поранено цивільних і поліцейських

7 месяцев назад 0

Сьогодні вранці, 2 жовтня, російські окупанти атакували транспортне підприємство Херсона. Унаслідок удару поранено чотирьох людей, двоє з них — співробітники поліції. Один із поранених цивільних перебуває у важкому стані, йому відірвало ногу. Ударом пробило навіть броню поліцейського авто. Про це з місця подій повідомила кореспондентка телеканалу  Дар’я Литовченко.

За її словами, Херсон перебуває під постійними обстрілами з боку російських військ. Чергового удару окупанти завдали близько 10-ї години ранку.

Чоловік, який дістав поранення, приїхав на перший робочий день, на стажування на цьому підприємстві. Він встиг вийти зі свого авто і потрапив під обстріл.

За словами директора підприємства Євгена, інші співробітники не постраждали, встигли сховатися в ямах, у дальніх кімнатах приміщення. Загалом на підприємстві пошкоджено понад 20 автомобілів.

На відео можна побачити воронку від російського снаряда і те, що залишилося від машини швидкої допомоги:, раніше начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України “Південь” Наталія Гуменюк повідомила, що російські окупанти зараз активно застосовують авіацію для атак Херсонської області, а також обстрілюють правобережжя з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ). Середня кількість ударів — 15-17 керованих авіабомб за добу. Хоча кілька днів тому ще були показники до 29 бомб, скинутих на дуже щільно заселену територію, що важливо, тому що це село за селом уздовж узбережжя.