Росіяни підтвердили наявність українського прапора на лівобережжі Херсонщини, але вже зняли його

2 месяца назад 0

Днями поширили інформацію про те, що на водонапірній вежі Козачих Лагерів (лівобережна Херсонщина) підняли Прапор України.  розповідає, що відомо на цей час.

На відео, яке поширювали різні платформи, було видно український прапор, втім, важко було точно сказати, чи це Козачі Лагері, чи ні.
Виявилось, що Прапор України дійсно там був — це підтвердив, як не дивно, зрадник Володимир Сальдо, який нині очолює Херсонську область у окупантів. Сальдо підтвердив, що прапор був на водонапорній вежі, але росіяни його зняли. Втім, Державний символ України перебував там щонайменше два дні.

Сальдо також вигадав історію про те, що прапор нібито скинули на водонапорну вежу з магнітом (!) на БПЛА. Втім, на відео, яке оприлюднив той самий Сальдо, видно, що прапор був закріплений, а не просто скинутий з магнітом. Також, зважаючи на особливості клімату, якщо би прапор не закріпили, він не провисів там так довго: в цьому районі відтри доволі сильні, а місцевість — без висотних будинків. Відтак, прапор закріпили і росіянам довелось докладати зусиль, аби його зняти.

Не забув Сальдо і додати чергової порції пропаганди про «зачистку» села Кринки росіянами. Втім, росіяни так «зачистили» Кринки, що аж українці змогли просунутись далі.

Повідомлення Сальдо Повідомлення СальдоФото: Окупаційне медіаАвтор:  Окупаційне медіа