Росіяни провели слідчий експеримент у справі своїх військових, які розстріляли 7 людей на лівобережжі Херсонщини

2 месяца назад 0

Тривають слідчі дії у справі двох російських військових, які в стані алкогольного сп’яніння розстріляли сімох осіб у селищі Абрикосівка, що на лівобережжі Херсонщини. Алєксандру Осіпову та Алєксандру Кайгородцеву загрожує довічне ув’язнення. Крім цивільних жителів села та своїх співслужбовців, росіяни розстріляли також гауляйтерку зазначеного населеного пункту Любов Тимчак.

Про це повідомляють кореспонденти , посилаючись на російські джерела.

“Слідчий експеримент пройшов у рамках розслідування кримінальної справи про вбивство сімох людей у селі Абрикосівка Херсонської області. Слідчі опитали свідків та встановлюють обставини трагедії”, – повідомляють росіяни.

Нагадаємо, що  підсудні приїхали до села Абрикосівка та захотіли оселитися в одному з будинків. Вільних будинків у селищі не було, про що повідомила призначена росіянами “голова” села Любов Тимчак.

Невдоволені відповіддю, приїжджі спалили два будинки, використовуючи бензин і гранати. Потім чоловіки почали хаотично стріляти по людях, які перебували на вулиці.

В результаті стрілянини було вбито голову села, господиню одного з будинків, трьох місцевих жителів і, ймовірно, двох російських силовиків.

На фото: військові РФ Алєксандр Осіпов і Алєксандр Кайгородцев, затримані за підозрою у вбивстві жителів окупованої Херсонщини. Фото: Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ".