Росіяни вдарили по трубі Херсонської ТЕЦ: Хлань сказав, чому обрали таку ціль

9 месяцев назад 0

Російські загарбники 31 липня вкотре завдали ударів по Херсонщині. Внаслідок ворожих обстрілів є загиблі й поранені.
Депутат Херсонської обласної ради та військовослужбовець ЗСУ Сергій Хлань зауважив, що окупанти вдарили по трубі Херсонської ТЕЦ.
Про це він розповів  24 Каналу.
Черговий терористичний акт Росіяни знову намагаються бити по критичній інфраструктурі. Ймовірно, через дії загарбників цьогорічний опалювальний сезон знову буде нелегкий.

Дійсно вдарили по трубі, зруйнувавши її. Влітку треба готуватися до опалювального сезону для того, аби забезпечити людей теплом. Це черговий терористичний акт росіян, – сказав Хлань.

Він припускає, що окупанти намагатимуться цілитися в критичну інфраструктуру, енергооб'єкти. Традиційно, як вони робили й минулої зими, намагаючись зірвати нормальне життя в Херсоні. Окупанти знову цілять по об'єктах критичної, теплової інфраструктури, щоб не було змоги підготуватися до осені.

Зазначимо, що за минулу добу противник здійснив 68 обстрілів по Херсонській області, випустивши 358 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків та БпЛА. По місту Херсон ворог випустив вже 36 снарядів.

Чому окупанти знову б'ють по об'єктах критичної інфраструктури: дивіться відео
Росіяни обстріляли Херсонщину

  • Зранку 31 липня російські загарбники обстріляли центральну частину Херсона з РСЗВ "Град". Під ворожий удар потрапив працівник міського комунального підприємства. Від отриманих поранень 60-річний чоловік загинув на місці, ще 4 працівників поранені.
  • Російські терористи вдруге за добу обстріляли Херсон. Армія Росії вдарила по мікрорайону Корабел. Під ворожий обстріл у власній автівці потрапив 65-річний чоловік. Від отриманих поранень він помер.
  • Також поранення отримав 38-річний херсонець. З травмами ноги та руки його шпиталізували до лікарні.
  • Окупанти атакували гімназію у Білозерці. В освітньому закладі пошкоджено стіну та вибито вікна. Крім того, постраждали й навколишні житлові будинки та господарські споруди.