Росіяни випустили по Херсону близько 30 снарядів за ніч, — ексзаступник мера Херсона Головня

7 месяцев назад 0

Роман Головня, ексзаступник міського голови Херсона, керівник гуманітарного проєкту "Херсонський хаб", розповів, що ніч в Херсоні минула гучно. Місто було обстріляно з системи залпового вогню
Про це він повідомив в етері телеканалу .
"Відбулось 5 заходів РСЗО (реактивна система залпового вогню, — ред.) і вистрілів касет по Херсону. В пабликах місцеві пишуть, що близько 30 снарядів впало по самому місту, пошкоджені житлові будинки та інфраструктура", — зазначив Головня.
Такі пошкодження херсонці мають кожного дня, це сотні, а то й тисячі вибитих вікон мешканців по місту, каже ексзаступник мера Херсона. 
"Це буде один з найскладніших моментів в забезпеченні теплом і підготовки до зими мешканців Херсону і Херсонщини в цілому. Всі заходи по опалювальному сезону плануються. Але оскільки обстріли інтенсивні, сезон буде складний",  — додав Роман Головня.
Удень 6 жовтня російська окупаційна армія обстріляла Херсон. Унаслідок атаки дістав поранення чоловік, який перебував на подвір'ї власного будинку.
Вранці суботи, 7 жовтня, російські терористи знову обстріляли місто Херсон. Унаслідок ворожої атаки поранення отримав місцевий житель.