Російська армія 90 разів за добу обстріляла Херсонщину: троє людей загинули, 14 — поранені

1 год назад 0

15 січня російська армія з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків 90 разів обстріляла територію Херсонської області. Троє людей загинули, 14 — поранені,  в Telegram голова ОВА Янушевич.

За інформацією ОВА, військові РФ 21 раз обстріляли житлові квартали у Херсоні, вдарили по будівлі Червоного Хреста, міській лікарні, центру реабілітації дітей з інвалідністю, суднобудівному заводу, об?єкту критичної інфраструктури. Що відомо

  • 15 січня внаслідок обстрілу Херсона російськими військами виникла пожежа у приміщенні Червоного Хреста. Також загорілись балкони квартир. Загальна площа займання сягала 80 квадратних метрів, долали пожежу 23 рятувальники та п'ять машин техніки. Загиблих та травмованих не має.
  • Також військові РФ поцілили в центр реабілітації дітей з інвалідністю, студентський гуртожиток та об'єкт критичної інфраструктури. Попередньо відомо про сімох поранених.
  • Російські військові протягом минулої доби обстріляли тимчасово окуповану Каховку. Внаслідок обстрілів одна жінка загинула, четверо людей поранені.