Російська армія за добу 40 разів обстріляла Херсонщину — ОВА

1 год назад 0

Протягом доби 26 грудня російські війська з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків 40 разів обстріляли Херсонщину, в Telegram голова ОВА Ярослав Янушевич.

Також за даними ОВА, 11 разів військові РФ обстріляли Херсон. Поцілили в завод, приватні та багатоквартирні будинки. Одна людина поранена, йдеться в повідомленні.

Потягом доби 26 грудня армія РФ обстріляла чотири громади Бериславського району. Про це в Telegram начальник РВА Володимир Літвінов.

Найбільше постраждала цивільна інфраструктура населених пунктів Томарине, Новоолександрівка, Гаврилівка, Золота Балка, Республіканець, Новокаїри, Тягинка та міста Берислав, йдеться в повідомленні.

За даними РВА, одна людина поранена.

За даними поліції, у селищі Велика Олександрівка під час артилерійського обстрілу військовими РФ пошкоджені будівлі птахівничого сільськогосподарського товариства. У Калинівському обстрілами пошкоджені склади для зберігання зернових та технічних культур. Що відомо

  • На тимчасово окупованій території Херсонської області, 25 грудня, армія РФ втратила до 50 військовослужбовців та близько 100 — поранених. Також знищені 5 одиниць військової техніки різного типу.
  • На Херсонському напрямку військові РФ протягом дня обстріляли з артилерії цивільну інфраструктуру Новоолександрівки, Гаврилівки, Республіканця, Новокаїрів, Томариного, Тягинки, Микільського, Придніпровського, Інженерного, Антонівки та Херсона.
  • Через обстріли військовими РФ Херсона в мікрорайоні Корабел у більшості будинків відсутні електрика, вода, теплопостачання, у деяких — газ. Херсонська МВА закликає людей евакуюватись.
  • З 64 поранених під час обстрілу російською армією Херсона 24 грудня, 18 залишаються у важкому стані.