Російські обстріли пошкодили у Станіславі ліцей, пошту, амбулаторію та ЛЕП

4 месяца назад 0

Російські військові продовжують обстрілювати село Станіслав на Херсонщині, зокрема внаслідок нічних обстрілів там пошкоджені амбулаторія, ліцей, дитсадок, відділення пошти та лінії електропередач.
Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков на брифінгу в .

«Сьогодні знову зранку обстрілюють Станіслав, там вже є постраждала. Внаслідок нічних обстрілів пошкоджена амбулаторія, ліцей, дитячий садочок, відділення Укрпошти»,  ​– розповів Толоконніков.

Він також зазначив, що є багато поривів ліній електропередач, зараз населений пункт без світла. Толоконніков запевнив, що коли обстріли припиняться, працюватимуть енергетики.

Толоконніков нагадав, що напередодні, 14 січня, військові РФ обстріляли дроном-камікадзе рятувальників місцевого посту пожежної охорони.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині росіяни атакували дроном-камікадзе підрозділ пожежної охорони в селі Станіслав, у результаті поранень зазнали четверо вогнеборців.​