Російські окупанти знову обстріляли Херсонщину, троє людей поранені

1 год назад 0

За добу 22 січня російські війська з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків 25 разів обстріляли територію Херсонщини. Про це у Telegram  корівник Херсонської ОВА Янушевич.

Обласний центр обстріляли чотири рази, поцілили в суднобудівний завод та житлові будинки. Троє людей поранені.

За даними поліції, внаслідок обстрілів військами РФ Херсона та Антонівка пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, автомобілі, територія річкового порту, комбінат, газопровід та лінії електропередач.

Як  в Telegram керівник Бериславської РВА Літвінов, російські війська також обстріляли населені пункти Бериславської, Новорайської та Новоолександрівської громад. Поранених та загиблих немає.

Що відомо

  • На тимчасово окуповану територію Херсонської області прибуло поповнення російської армії. Солдати мають тільки стрілецьку зброю і не мають засобів захисту.
  • На Херсонському напрямку російські військові протягом доби з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії обстріляли Дудчани, Монастирське, Антонівку, Берегове, Янтарне та Херсон
  • Російська армія 22 січня обстріляла тимчасово окуповані Олешки. Внаслідок обстрілів пошкоджені школа та будинки.
  • До міської лікарні тимчасово окупованої Нової Каховки щодня привозять поранених російських військових на вантажних та легкових автомобілях.