Російські війська майже 90 разів обстріляли Херсонщину: двоє людей загинули, 11 поранених

7 месяцев назад 0

Російська армія упродовж 24 вересня 87 разів обстріляла територію Херсонської області. З мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, БпЛА та авіації випустила 497 снарядів, по Херсону — 23.
Про це в Telegram  керівник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Військові РФ обстрілювали житлові квартали населених пунктів області. Влучили у територію та будівлі медичного та навчальних закладів, церкву, об'єкт критичної інфраструктури в Бериславському районі, а також територію та споруди заводів у Херсоні, йдеться у повідомленні.
Через російську збройну агресію дві людини загинули, ще 11 — поранені, повідомив Прокудін.

Що відомо про обстріли Херсонщини 24 вересня 2023 року Упродовж доби на Херсонському напрямку армія РФ завдала авіаційних ударів в районах Берислава, Одрадокам'янки, Бургунки та Ольгівки.

З артилерії та мінометів російські військові обстріляли близько десяти населених пунктів. Серед них — Козацьке, Ольгівка, Токарівка, Дніпровське, Кізомис та Станіслав.

Російська армія завдала два удари керованими авіабомбами по Херсону і два — по Антонівці. Одна з керованих авіабомб впала на підприємство в Херсоні. Поранена жінка-охоронець, яка перебувала на території. Їй надали допомогу на місці.

Також військові РФ з артилерії вдарили по Корабельному району Херсона. Постраждало щонайменше четверо людей.

Російські військові з авіації атакували Берислав. Загинула жінка, її особу встановлюють. Поранені три людини: два чоловіки та жінка, їх доправили в лікарню та надають допомогу. Внаслідок авіаудару РФ по селу Львове — загинув 67-річний чоловік.