Російські війська обстріляли Херсон, є поранені

9 месяцев назад 0

Російські війська з артилерії обстріляли Херсон. Снаряди поцілили поблизу багатоповерхівки.

Про це йдеться в Telegram Херсонської обласної прокуратури.

Як повідомляють правоохоронці, це сталось 11 серпня близько 8 години 30 хвилин. Осколкове поранення отримала жінка.
Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення російськими військами законів та звичаїв війни.


За інформацією керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, внаслідок обстрілу багатоповерхівки в Херсоні, поранені двоє людей: жінка та 44-річний чоловік.


Раніше в ОВА повідомили, що близько четвертої ранку армія РФ влучила в будинок у Комишанах. , їх ушпиталили. Також російські військові скинули з безпілотника вибухівку на пункт видачі гуманітарної допомоги в Бериславі. Загиблих та поранених немає.

Що відомо про обстріли Херсонської області 10 серпня Російська армія з артилерії обстріляла Білозерку. Поцілила в людей, які отримували гуманітарну допомогу: шестеро поранених.

Раніше російські військові атакували околиці та центр Михайлівки Новоолександрівської громади. Пошкоджений автомобіль Укрпошти.
Російські війська вранці 10 серпня обстріляли Берислав на Херсонщині. Загорівся приватний будинок. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 40 кв. м. Поранених та загиблих немає.

За даними Генштабу, військові РФ з авіації вдарили по Козацькому та з артилерії обстріляли понад 20 населених пунктів Херсонської області. Зокрема, Золоту Балку, Республіканець, Червоний Маяк, Шляхове, Львове, Козацьке, Антонівку, Велетенське та Херсон.