Російські військові масово зникають у Херсонській області: зʼясувалося, що відбувається

3 недели назад 0

Відповідно до внутрішніх військових звітів загарбників, російські військові масово зникають у  Херсонській області.

Про це  в телеграм-каналі руху «АТЕШ».

Оккупанти продовжують проводити заходи зі зміцнення фільтраційних заходів у населених пунктах, що розташовані близько до кордону з тимчасово окупованим Кримом.

За повідомленням агентів партизанського руху, підрозділи російської гвардії отримали доручення затримувати українських партизан, які передають інформацію про місця базування особового складу російських окупаційних військ. Також, в населених пунктах фіксується зникнення особового складу російських військ.

З офіційних звітів, які надійшли до групи «Дніпро» ВС РФ, партизани дізналися, що бійці відмовляються виконувати бойові завдання і самовільно залишають місця тимчасової дислокації. Цікаво, що деякі з тих, хто офіційно був зареєстрований як СОЧ (самовільно залишив частину), пізніше виявлялися на окупованій території  Херсонської області .

Агенти також зафіксували прибуття великої кількості особового складу окупаційної армії до Новоолексіївки, що неподалік від  Генічеська . Ці вояки розміщуються в порожніх заброшених будинках. Більшість з них мають численні татуювання на тілі. Місцеве населення вважає, що це люди, які раніше перебували в місцях позбавлення волі.