Російські військові розстріляли подружжя з Високопілля Херсонської області

2 года назад 0

Російські військові розстріляли подружжя Світлану та Сергія Ланевичів з Високопілля. Про це  місцевий активіст Юрій Самохвалов у Facebook-спільноті Високопільська громада.

"1 червня вранці у Високопіллі військові РФ розстріляли цивільних, чоловіка та дружину. У власному дворі. Причини вбивства невідомі, багато чуток, підозр, звинувачень — писати їх немає ніякого сенсу, оскільки двох дорослих, добрих та повністю адекватних українців немає. Завдяки допомозі місцевого населення відбулося поховання вбитих" , — написав Самохвалов.

Сергій Ланевич був начальником управління праці та соціального захисту населення Високопільської районної держадміністрації.
.
Читайте також:

  • В цехах Бериславського машинобудівного заводу, військові РФ ремонтують пошкоджену військову техніку.
  • 31 травня на Херсонщині військові РФ завдали авіаційних ударів в районі населеного пункту Давидів Брід.
  • За даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 31 травня, ударна авіація Повітряних Сил завдала вогневих ударів по окремих підрозділах російських військ на Харківщині, Донеччині, Луганщині та Херсонщині.
  • 30 травня унаслідок наступу Сил оборони російські війська з втратами відійшли з Миколаївки Херсонської області. Це призвело до панічних настроїв серед військовослужбовців інших підрозділів збройних сил Російської Федерації.