Шахрайство та угони: херсонські правоохоронці повідомили про злочини минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 480 заяв і повідомлень, серед яких 64 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з потерпілими, внаслідок якого 1 особа отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 148 адміністративних протоколів, з них 9 – за керування в нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Генічеський відділ поліції звернулась 36-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що їй на мобільний телефон подзвонив невідомий, представившись працівником банку, шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 19000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від 27-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий проник в сарай, звідки викрав мопед «Сузукі». За даним фактом проводиться перевірка.

В Херсоні під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 27-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили речовину, схожу на «канабіс». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області